ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΣΕ ΙΘΑΚΗ

Ανακαλύψτε τα καλύτερα συστήματα αλουμινίου, σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, από την εταιρεία Αλυσανδράτος Ανδρέας Constructions. Τα συστήματα κουφωμάτων της εταιρείας Ανδρέα Αλυσανδράτου Constructions κατασκευάζονται από τα καλύτερα αλουμίνια της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να ανακαλύψετε και τις μοναδικές προσφορές μας.

Ανοιγόμενα Συστήματα Κουφωμάτων Αλουμινίου

shutterstock_158330768Τα ανοιγόμενα συστήματα κουφωμάτων αλουμινίου προσφέρουν μόνωση, ασφάλεια και υψηλή αισθητική. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία και σε τυπολογίες κατασκευής που τα καθιστούν ιδανικά για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών, σε πόρτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Διατίθενται σε τρία διαφορετικά εξωτερικά σχέδια (ανάγλυφο, οβάλ και επίπεδο) για να επιλέξετε όποιο στυλ σας ταιριάζει. Διαθέτουν σύστημα στεγάνωσης τριών επιπέδων, με λάστιχα EPDM και ειδικούς νεροχύτες απορροής των υδάτων. Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, συρόμενα – ανακλινόμενα, προβαλλόμενα, περιστρεφόμενα κ.ά.

Συρόμενα Συστήματα Κουφωμάτων Αλουμινίου

shutterstock_182023217Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου χρησιμοποιούνται σε πολυκατοικίες ως οικονομικότερες επιλογές ή σε μικρότερους χώρους, για καλύτερη αξιοποίησή τους. Είναι η ιδανική λύση για κατοικίες με περιορισμένο διαθέσιμο χώρο εσωτερικά. Η στεγανότητά τους είναι εφικτή με ειδικά βουρτσάκια και λάστιχα που εφαρμόζουν τόσο στα φύλλα, όσο και στους οδηγούς. Θεωρούνται ιδανικά για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων. Διατίθενται σε σχέδιο οβάλ και ανάγλυφο. Εφαρμογές: Μπαλκονόπορτες, Παράθυρα, Επάλληλα ή Χωνευτά κ.ά.

Θερμοδιακοπτόμενα Συστήματα Κουφωμάτων Αλουμινίου

shutterstock_182023217Τα οφέλη των κουφωμάτων αλουμινίου με συστήματα θερμοδιακοπής είναι πολύ σημαντικά, διότι:

Συμβάλλουν στην αισθητή βελτίωση των θερμομονωτικών ιδιοτήτων του προφίλ και του κουφώματος.
Βοηθούν στην καλύτερη απόδοση ηχομονωτικών και μηχανικών ιδιοτήτων του προφίλ.
Αποτρέπουν την υγροποίηση των υδρατμών, που δημιουργεί πράσινους τοίχους, μούχλα κ.τ.λ.
Μειώνεται η μεταφορά θερμότητας από το εξωτερικό περιβάλλον στο εσωτερικό και αντίστροφα, άρα ελαττώνεται το κόστος θέρμανσης/κλιματισμού, με αποτέλεσμα να καταστέλλεται η ατμοσφαιρική ρύπανση.
Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, συρόμενα – ανακλινόμενα, προβαλλόμενα κ.ά.

Πόρτες Αλουμινίου

shutterstock_158330768Η εταιρεία Ανδρέας Αλυσανδράτος διαθέτει πόρτες από πάνελ αλουμινίου, σε παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια, με μεγάλη δυνατότητα επιλογής σχεδίων και χρωμάτων, που ικανοποιούν κάθε γούστο. Κατάλληλες για πόρτες κυρίας εισόδου ή βοηθητικές κατασκευές. Εξοπλισμένες με κλειδαριές πολλαπλών σημείων ασφάλισης, σας παρέχουν εξαιρετική προστασία, ενώ η τεράστια ποικιλία από σχέδια, κρύσταλλα, πόμολα και αξεσουάρ σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε δικούς σας συνδυασμούς και να φτιάξετε μία μοναδική πόρτα εισόδου, κατασκευασμένη αποκλειστικά για εσάς!

Σήτες Αλουμινίου

Ανοιγομένη σήτα αλουμινίου: είναι ένα προϊόν που δίνει λύσεις για την προστασία από έντομα και σκόνη σε ανοίγματα, όπως κεντρικές εισόδους και κουζινόπορτες. Προσφέρει λειτουργικότητα, αντοχή και εμφάνιση.
Σήτα κάθετης κίνησης: είναι ένα προϊόν που δίνει λύσεις για την προστασία από έντομα και σκόνη σε ανοίγματα, όπως τα παράθυρα, αλλά και οι μπαλκονόπορτες που η διέλευση δεν είναι συχνή.
Σήτα Plisse: κατασκευάστηκε κυρίως για μπαλκονόπορτες και κουζινόπορτες, καλύπτοντας οποιοδήποτε επιθυμητό πλάτος (άνοιγμα) και προσφέροντας άνετη λειτουργία. H χρησιμοποίηση πλαστικής ερπύστριας επιτρέπει την αποφυγή κάτω οδηγού, διευκολύνοντας τη διέλευση και το καθάρισμα του δαπέδου.

Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου

shutterstock_182023217Διαθέτουμε ποιοτικά ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με τελικό στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας. Τα ενεργειακά κουφώματα όχι μόνο συμβάλλουν στην υψηλού βαθμού θερμομόνωση μιας κατοικίας, αλλά τελικά και στην προστασία του περιβάλλοντος, αφού βοηθούν στη συνολική εξοικονόμηση ενέργειας (πετρέλαιο, ηλεκτρικό, αέριο ή άλλο καύσιμο). Τοποθετήστε ενεργειακά κουφώματα υψηλών προδιαγραφών για να ενισχύσετε τη θερμομόνωση (και ηχομόνωση) του χώρου σας. Τα ενεργειακά κουφώματα φιλτράρουν σε σημαντικό βαθμό την ηλιακή ακτινοβολία. Παράλληλα, έχουν την ιδιότητα να αμύνονται στη διάβρωση και τη φθορά που επιφέρουν ακόμα και οι πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Τα ενεργειακά κουφώματα αποτελούν πραγματική επανάσταση στο χώρο των κουφωμάτων, αφού με την τοποθέτησή τους ελαχιστοποιείται η κατανάλωση ενέργειας, αποδίδοντας, έτσι, τις μέγιστες δυνατές τιμές στην εξοικονόμησή της!

Συνθετικά Κουφώματα PVC

shutterstock_182023217Συνδυάζουν την ποιότητα με τη λειτουργικότητα, ενώ παράλληλα χαρίζουν υψηλή αισθητική. Δεν χρειάζονται συχνή συντήρηση και είναι εξαιρετικά φιλικά προς το περιβάλλον. Εξασφαλίζουν ηχομόνωση και θερμομόνωση, ενώ χαρακτηρίζονται για την ικανοποιητική υδατοστεγανότητα και αεροδιαπερατότητά τους. Τοποθετήστε τα στο χώρο σας και αναβαθμίστε τον σημαντικά! Συνδυάζουν υπεροχή στην εμφάνιση, αλλά και τεχνολογική υπεροχή, ενώ μπορείτε να τα βρείτε σε μια ποικιλία επιλογών. Μπορεί να είναι ανοιγόμενα, ανακλινόμενα, συρόμενα και η χρωματική τους γκάμα είναι μεγάλη. Η τοποθέτησή τους είναι εύκολη, ενώ το χαμηλό κόστος συντήρησής τους αποτελεί πλεονέκτημά τους. Χαρακτηρίζονται, επίσης, για τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

GALLERY

Ανακαλύψτε τα καλύτερα συστήματα αλουμινίου, από την εταιρεία Αλυσανδράτος Ανδρέας Constructions. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να ανακαλύψετε και τις μοναδικές προσφορές μας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE

Τα κουφώματα αλουμινίου της επιχείρησης του Ανδρέα Αλυσανδράτου διαθέτουν Πιστοποίηση CE. Η σήμανση CE υποδηλώνει ασφάλεια προς τον τελικό χρήστη, καθώς τα προϊόντα που τη φέρουν σημαίνει πως είναι εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών Προτύπων. Η σήμανση CE βεβαιώνει ότι το προϊόν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις οι οποίες καθορίζονται από την κοινοτική νομοθεσία. Είναι, ουσιαστικά, ένα πιστοποιητικό που καθιέρωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση για να διασφαλίσει ότι ο αλουμινοκατασκευαστής πληροί στις κατασκευές του τις τεχνικές προδιαγραφές και τις τεχνικές διαδικασίες που έχει θεσπίσει η παραγωγός εταιρεία. Έτσι, η Σήμανση CE είναι η διαφάνεια σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις του κουφώματος, για την προστασία του τελικού χρήστη, αλλά και του κατασκευαστή.