ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει και τοποθετεί γκαραζόπορτες και ρολά υψηλής ποιότητας. Με εξειδικευμένο συνεργείο και άριστη ποιότητα κατασκευής, μπορούμε να σας προτείνουμε ρολά που να καλύπτουν τις ανάγκες σας και την γκαραζόπορτα που μπορεί να εφαρμοστεί στις ιδιομορφίες του χώρου σας.

Εργαζόμαστε πάντα με υπευθυνότητα, προσφέροντάς σας την πλέον πρωτοποριακή τεχνολογία. Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις, αντικαταστάσεις και επισκευές σε ρολά και γκαραζόπορτες.

 

Εγγυόμαστε για την υψηλή αισθητική τους, αλλά και την τέλεια εφαρμογή τους!

Ρολά ασφαλείας, απαραίτητα για την ασφάλεια οικιών και επαγγελματικών χώρων

Ρολά οικιακής χρήσης

Επισκευή και αντικατάσταση οικιακών ρολών

Ρολά καταστημάτων

Γκαραζόπορτες

Γκαραζόπορτες συρόμενες

Γκαραζόπορτες ανοιγόμενες

Σπαστές/μονοκόμματες γκαραζόπορτες

Μηχανισμοί κίνησης

Μηχανισμοί για γκαραζόπορτες

Μηχανισμοί συρόμενων – ανοιγόμενων θυρών

Μετατροπή ρολών από χειροκίνητα σε ηλεκτρικά

Τοποθέτηση μοτέρ σε ρολά

GALLERY

Ανακαλύψτε τα καλύτερα συστήματα αλουμινίου, από την εταιρεία Αλυσανδράτος Ανδρέας Constructions. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να ανακαλύψετε και τις μοναδικές προσφορές μας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE

Τα κουφώματα αλουμινίου της επιχείρησης του Ανδρέα Αλυσανδράτου διαθέτουν Πιστοποίηση CE. Η σήμανση CE υποδηλώνει ασφάλεια προς τον τελικό χρήστη, καθώς τα προϊόντα που τη φέρουν σημαίνει πως είναι εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών Προτύπων. Η σήμανση CE βεβαιώνει ότι το προϊόν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις οι οποίες καθορίζονται από την κοινοτική νομοθεσία. Είναι, ουσιαστικά, ένα πιστοποιητικό που καθιέρωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση για να διασφαλίσει ότι ο αλουμινοκατασκευαστής πληροί στις κατασκευές του τις τεχνικές προδιαγραφές και τις τεχνικές διαδικασίες που έχει θεσπίσει η παραγωγός εταιρεία. Έτσι, η Σήμανση CE είναι η διαφάνεια σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις του κουφώματος, για την προστασία του τελικού χρήστη, αλλά και του κατασκευαστή.