ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Η επιχείρηση Αλυσανδράτος Ανδρέας στην Κεφαλονιά, αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, τη μελέτη και την τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας, καθώς και την επισκευή ή αντικατάσταση της ήδη υπάρχουσας.

Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις, προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, εξασφαλίζοντάς σας απόλυτη ασφάλεια και άριστο αποτέλεσμα.

 

Διαθέτουμε θωρακισμένες πόρτες, μοντέρνες και παραδοσιακές, σε πολλά σχέδια και χρώματα και σε προσιτές τιμές που μπορούν να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Επιπλέον, σε εμάς θα βρείτε κλειδαριές ασφαλείας και παντός τύπου αξεσουάρ για θωρακισμένες πόρτες.

 

Εμπιστευθείτε μας και εξασφαλίστε καλαίσθητο αποτέλεσμα και συνέπεια στους χρόνους παράδοσης.

ΠΑΝΕΛ

 

ΠΑΝΕΛ ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΑ, ΠΑΝΕΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΕ ΚΟΡΝΙΖΑ, ΠΑΝΕΛ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΕ INOX ΓΡΑΜΜΕΣ, ΠΑΝΕΛ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΤΡΟ

 

Μεγάλη ποικιλία από πάνελ αλουμινίου για κάθε χρήση και προτίμηση του πελάτη μας, σε διάφορους τύπους και σχέδια, τα οποία κατασκευάζονται από προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και κάτω από συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές.

GALLERY

Ανακαλύψτε τα καλύτερα συστήματα αλουμινίου, από την εταιρεία Αλυσανδράτος Ανδρέας Constructions. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να ανακαλύψετε και τις μοναδικές προσφορές μας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE

Τα κουφώματα αλουμινίου της επιχείρησης του Ανδρέα Αλυσανδράτου διαθέτουν Πιστοποίηση CE. Η σήμανση CE υποδηλώνει ασφάλεια προς τον τελικό χρήστη, καθώς τα προϊόντα που τη φέρουν σημαίνει πως είναι εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών Προτύπων. Η σήμανση CE βεβαιώνει ότι το προϊόν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις οι οποίες καθορίζονται από την κοινοτική νομοθεσία. Είναι, ουσιαστικά, ένα πιστοποιητικό που καθιέρωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση για να διασφαλίσει ότι ο αλουμινοκατασκευαστής πληροί στις κατασκευές του τις τεχνικές προδιαγραφές και τις τεχνικές διαδικασίες που έχει θεσπίσει η παραγωγός εταιρεία. Έτσι, η Σήμανση CE είναι η διαφάνεια σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις του κουφώματος, για την προστασία του τελικού χρήστη, αλλά και του κατασκευαστή.