ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Με την εμπειρία, τη γνώση και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ποικιλία ποιοτικών επιλογών, αναφορικά με τα κάγκελα αλουμινίου και σιδήρου.

Κατασκευάζουμε κάγκελα όλων των τύπων, με γνώμονα την αισθητική, την αντοχή, αλλά και την ασφάλεια του χώρου σας. Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται για την υψηλή τεχνολογική τους υποδομή, ενώ είναι ανθεκτικά στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής. Τα παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου τοποθετούνται εύκολα σε μπαλκόνια, βεράντες, παράθυρα, αυλόγυρους, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του χώρου σας, ιδιωτικού και επαγγελματικού.

Κατασκευάζουμε κάγκελα σιδήρου κλασικά και μοντέρνα, ώστε να ικανοποιούμε όλα τα γούστα των πελατών μας. Στην εταιρεία μας θα βρείτε και κάγκελα inox, για να προσδώσετε στο χώρο σας ένα πιο σύγχρονο ύφος! Τοποθετούνται τόσο σε μπαλκόνια και σκάλες, ενώ ενδείκνυνται και για εξωτερικές εφαρμογές σε δημόσιους χώρους, ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.λπ. Θέλετε παραδοσιακά κάγκελα σιδήρου ή αλουμινίου; Επιθυμείτε μια πρωτότυπη κατασκευή με κάγκελα inox; Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες του χώρου σας σε κάγκελα, επισκεφθείτε μας. Εξυπηρετούμε πελάτες σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, πάντα με προσιτές τιμές.

GALLERY

Ανακαλύψτε τα καλύτερα συστήματα αλουμινίου, από την εταιρεία Αλυσανδράτος Ανδρέας Constructions. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να ανακαλύψετε και τις μοναδικές προσφορές μας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE

Τα κουφώματα αλουμινίου της επιχείρησης του Ανδρέα Αλυσανδράτου διαθέτουν Πιστοποίηση CE. Η σήμανση CE υποδηλώνει ασφάλεια προς τον τελικό χρήστη, καθώς τα προϊόντα που τη φέρουν σημαίνει πως είναι εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών Προτύπων. Η σήμανση CE βεβαιώνει ότι το προϊόν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις οι οποίες καθορίζονται από την κοινοτική νομοθεσία. Είναι, ουσιαστικά, ένα πιστοποιητικό που καθιέρωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση για να διασφαλίσει ότι ο αλουμινοκατασκευαστής πληροί στις κατασκευές του τις τεχνικές προδιαγραφές και τις τεχνικές διαδικασίες που έχει θεσπίσει η παραγωγός εταιρεία. Έτσι, η Σήμανση CE είναι η διαφάνεια σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις του κουφώματος, για την προστασία του τελικού χρήστη, αλλά και του κατασκευαστή.