ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η πολυετής πείρα και η τεχνογνωσία μας στον τομέα του σιδήρου, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις, με απώτερο σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας.

Βασική μας επιδίωξη είναι να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους πελάτες μας και να αναπτύσσουμε λύσεις που να καλύπτουν απόλυτα την κάθε τους ανάγκη. Με εμπειρία και άψογο επαγγελματισμό, προβαίνουμε στη μελέτη του χώρου σας και κατόπιν στην τοποθέτηση των σιδηροκατασκευών μας, προσαρμοσμένων  κάθε φορά, στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας. Διακρινόμαστε άλλωστε, για τις ειδικές κατασκευές σιδήρου που μπορούμε να σας παράσχουμε. Όλες οι σιδηρουργικές εργασίες της εταιρείας Ανδρέας Αλυσανδράτος αποτελούν μια αξιόπιστη επιλογή, ενώ αναλαμβάνουμε και τη συντήρησή τους.

 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών και των ανακαινίσεων, καθώς και στον τομέα της διακόσμησης. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους σιδηρουργικές εργασίες, μελετημένες αποκλειστικά, για το δικό σας επαγγελματικό ή προσωπικό χώρο.

Μερικές από τις κατασκευές που μπορούμε να αναλάβουμε είναι:

 

Γενικές σιδηροκατασκευές

Κάγκελα μπαλκονιών και περίφραξης

Σκάλες

Πόρτες

Αυλόπορτες

Πορτόνια συρόμενα

Αίθρια

Ρολά

Γκαραζόπορτες

Στέγαστρα

Πέργκολες

Παραδοσιακές χειροποίητες κατασκευές σιδήρου

Ασφάλειες παραθύρων

Σιδηρουργικές εργασίες παντός τύπου

GALLERY

Ανακαλύψτε τα καλύτερα συστήματα αλουμινίου, από την εταιρεία Αλυσανδράτος Ανδρέας Constructions. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να ανακαλύψετε και τις μοναδικές προσφορές μας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE

Τα κουφώματα αλουμινίου της επιχείρησης του Ανδρέα Αλυσανδράτου διαθέτουν Πιστοποίηση CE. Η σήμανση CE υποδηλώνει ασφάλεια προς τον τελικό χρήστη, καθώς τα προϊόντα που τη φέρουν σημαίνει πως είναι εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών Προτύπων. Η σήμανση CE βεβαιώνει ότι το προϊόν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις οι οποίες καθορίζονται από την κοινοτική νομοθεσία. Είναι, ουσιαστικά, ένα πιστοποιητικό που καθιέρωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση για να διασφαλίσει ότι ο αλουμινοκατασκευαστής πληροί στις κατασκευές του τις τεχνικές προδιαγραφές και τις τεχνικές διαδικασίες που έχει θεσπίσει η παραγωγός εταιρεία. Έτσι, η Σήμανση CE είναι η διαφάνεια σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις του κουφώματος, για την προστασία του τελικού χρήστη, αλλά και του κατασκευαστή.